top of page

QR-koder og gps er gull
StoryPhone ble i juli engasjert av Stange Vestbygd. De ønsket seg aktiv formidling av alle medlemmers virksomhet, samt muligheter for tydelig uniformering av næringsvirksomheten deres.


Geir Bie presenterte en idé om å sette ut Traktoregg med grafisk trykk - logo, navn og QR-kode.
Teknisk

1: For det første: Ved å skanne QR-koden kan alle med mobiltelefon komme til en nettside med en lydfortelling om hvilken virksomhet som skjuler seg på dette stedet.


2: For det andre: Dersom man har appen izi.travel installert på mobilen vil innholdet dukke opp i appen. Det betyr mobilt grensesnitt og tilgang på alle de andre medlemmens formidling.


3: For det tredje: Ved å starte opp appen izi.travel finner brukeren en formidling som heter Oppdag Stange Vestbygd. Ved å starte denne formidlingen og sette i gang med sykkel eller bil rundt i bygda, vil man bli kjent med medlemmene. Nå vil GPS´en i telefonen aktiverer innhold når du nærmer deg de forskjellige medlemmene i prosjektet.


På denne måten skannes koden med mobilen og du er garantert at innholdet blir presentert på best mulig måte. Nettsider og/eller i appen.


Mediaproduksjon

Til dette prosjektet produserte StoryPhone 35 lydfiler, 40 minutter lyd, over 120 bilder, seks dronefilmer og reviderte tekster for alle medlemmer. Testet alle aktiveringspunkter. Produserte 35 QR-koder og testet disse på grafiske trykkfiler.


På Soundcloud kan du høre par eksempler:Lansering

Så skulle det ha seg slik at det hvert år deles ut en nasjonal kulturlandskapspris i Norge. Denne blir gjerne delt ut av folk høyt på strå.


Så den 8. august 2022 fikk Stange Vestbygd nettopp Den nasjonale kulturlandskapsprisen 2022.


Prosjektet ble derfor fremskyndet med 14 dager og kunne derfor lanseres av Landbruks- og matminister Sandra Borch.


Sverre Lang-Ree, Sandra Borch, Erik Lillebråten, Børe Vold og Anette Løvlien Vold.


Som takk for det flotte samarbeidet med alle i Stange Vestbygd produserte storyPhone en film fra denne flotte prisutdelingen og lanseringen. Hele prosjektet er blir ferdigstilt 20. august ifm. arrangementet Åpen gård hos alle medlemmene i Stange vestbygd.


Her er en film StoryPhone produserte etter den minnerike dagen.5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page