top of page

Podkast er læring

Lytteren skal lære noe, men hva og hvordan? Vi er pedagoger og tenker på historiefortelling, god bruk av lydformatet og journalistikkens funksjon. Når StoryPhone produserer en podkast er retning og hensikt for samtalen viktigst. Vi planlegger både tema, gjester, aktuelle vinklinger og rett kontekst.

Fra idé til publisering.

Prat med oss om dine ønsker og behov.  

Studio eller "location"?

Stedet for opptak farger stemningen. Ved å være på gjestens hjemmebane blir dialogen annerledes enn i et studio. Vi jobber aktivt med deg for å finne rett sted, ramme og stemning. 

IMG_5028_edited.jpg

Dialog eller dokumentar?

Dine lyttere skal få med seg ditt budskap, men hvordan treffer du best? Er den gjennomtenkt dokumentar eller en serie med dialoger? Hvem er gjestene og hvor lang skal samtalene være?

I studioet

Formater

Det finnes et hav av muligheter for din podkastserie. Dialog? Debatt? Gjester? Fast team? Programposter? Live-podkast? Studioinnspilling? Dagsaktuell? Historisk? eller dokumentar? 

Vi veileder deg til trygt valg og proff gjennomføring. 

Produksjon og distribusjon

Vi hjelper deg med hele prosessen. Fra idé, planlegging, gjester, innhold, vinklinger, programledelse, opptak, redigerer, godkjennelse, publisering og analyse av tall.  

IMG_5013.jpg

PARK pod

Hamar regionen utvikling sin podkast med en serie av ledere i bedrifter og organisasjoner i Hamar regionen. 47 episoder med ledere for Norsk Tipping, Eidsiva, NHO osv.
 
Lytt her.  

NOKU-podden

Norsk kulturforum sin egen podkast med tema som kulturpolitikk, ytringskultur, samfunnsutvikling og kunstens betydning for samfunnsutviklingen. 
Lytt her

BYEN VÅR

En serie med podcastet knyttet til popOPP-utstillinger på Hamar kulturhus. Episodene er samtaler med ressurspersoner som utdyper vinklinger på byens kvaliteter og faglig bidrag.  
 
Lytt her.  

Prat med oss om dine ønsker og behov. 

bottom of page