top of page

Blogg

Her kan du lese om våre prosjekter, faglige erfaringer og gode historier. Disse bloggpostene sender vi ut som nyhetsbrev. Meld deg gjerne på nederst på siden.  

1
2

Webinar

 • Aktiv kulturminneplan
  tir. 31. jan.
  Webinar
  31. jan., 12:00 CET – 01. feb., 12:30 CET
  Webinar
  Hva er en aktiv kulturminneplan? Hva skal til? Hvordan skape synergier og en vinn-vinn-vinn-situasjon?  En aktivert kulturminnneplan er et dokument som skaper liv og engasjerer. Historiene blir tilgjengelig for publikum ute i kommunen. Historieformidlingen styrker identitet, kultur og folkehelse.
 • QR-koder kan endre din formidling!
  07. feb., 12:00 – 12:30 CET
  Webinar
  Hva gjør de i Sverige, Østerrike og Danmark? Hvordan bruker kunstnere teknologi? Hva gjør det offentlige? Hva kan kulturfeltet lære fra restaurant- og eiendomsbransjen? ​ Vi viser deg hvordan digital formidling gjøres, og har konkrete tips du kan anvende 30 minutter etter webinaret. 
 • Kulturformidling og folkehelse. En match?
  14. feb., 12:00 – 15. feb., 12:30
  Webinar
  Hvordan kan kulturformidling kobles til folkehelse? Vi forteller deg om prosjekter vi har jobbet med som  aktiverer befolkningen og motiverer til aktivitet gjennommkunnskapsformidling. Bibliotek og idrett. 
 • Aktiv turisme - med mobil
  tir. 21. feb.
  Aktiv turisme - med mobil
  21. feb., 19:00
  Aktiv turisme - med mobil
  Hvordan kan kulturminneplan styrke turisme og besøkskulturen? I dette webinarer toucher vi inn på synregier og tenking som løfter turisme, kultur, næring og stedsutvikling.
bottom of page