top of page

Fra 2023 til 2024

På ulike måter har jeg i 2023 fått samarbeide med dere. Det setter jeg utrolig pris på. Alle er så dyktige. Hver på sitt, og sammen skapte vi nye historier og erfaringer. Det minner meg på noe viktig: Gjennom samarbeid blir vi bedre. 

 

Ingen samarbeid er like. Idéer krever utvikling. Dialog og handling. Og jeg tror, og håper, at komfortsonen vår ble litt større gjennom 2023! 

 

Noen prosjekter blir som fjell. Noen blir en bauta. Noen blir kunstverk. Noen blir snublestein. Summen er innsikt, læring og erfaring. Hver dag handler om å finne små detaljer som skaper store opplevelser. Og sammen fant vi mye unikt i 2023.


Personlig ble arbeidet med mulighetsstudie for Flytende kulturscene veldig lærerikt. Dere kan lese hele rapporten og alt annet innhold på prosjektbloggen www.mjosvasen.no.På kontoen for spennende oppgaver, masse læring, møte med dyktige fagfolk og godt samarbeid kommer Podkastserien om Mjøsaksjonen. seksti minutter med historiefortelling som StoryPhone produserte sammen med Fabelaktiv og Hamar Arbeiderblad. Takk til alle de dyktige fagfolka som bidra til historien fra NTNU, NIVA, Stortinget, NRK, Fylket, Mjøsmuseet og pensjonerte ildsjeler fra den gang Mjøsa ble reddet.2024 byr allerede på flere nye prosjekter. i første omgang handler det om utvikling av to teknologiprosjekter for kulturfeltet. I tillegg skal vi produsere mer innhold for Mjøsregionen. Det blir aktiv formidling på Innlandet og hele seks utstillinger på Hamar kulturhus i forbindelse med byens 175 års jubileum. Til disse utstillingen blir det også produksjon av podkastepisoder. Dere kan høre de første 16 episodene fra 2023 her.Vi kjører også i gang med webinarer. Tema blir formidling av kunst, kultur og kunnskap og det blir rikelig anledning til å lære mer om hvordan Storyphone kan bidra til digitalt mangfold og mer-verdi. Se webinarene våre på denne lenken. Egen post kommer straks.


Gleder meg til å treffe dere gjennom 2024.

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page