top of page

Ådience

Din egen speaker på sportsevent? Din egen mix på konsert? En konsert på et unikt sted? Ådience gir arrangører en mulighet. Ådience gir publikum et valg.

Vi utvikler en løsning for arenaen. Ved å gå fra on-line til on-site oppstår unik tilstedværelse. 

Ådience er kun tilgjengelig for de som er on-site. Det gir ditt publikum en unike opplevelser. Fotball, hockey, ski, alpint eller festivaler med flere scener. Ådience åpner for nye speakertjenester og mer kommunikasjon. 

parkere

Om oss

Vi er er i en tidlig fase av utvikling av tjenesten Ådience. Vår MVP er tilgjengelig for noen utvalgte utviklingspartnere. Sammen tester og piloterer vi bruksområder og metodikk for tjenesteproduksjon med vår nye løsning. 

Hva ønsker publikum? Vi tester. Hva ønsker sponsorer? Vi tester. Hva ønsker arenaeier? Vi tester. Hva ønsker klubben? Vi tester. Hva ønsker supportere? Vi tester. Hva ønsker publikum? Vi tester. Hva ønsker artisten? Vi tester. Hva ønsker vaktselskapet? Vi tester. Hva ønsker bransjen? Vi tester. Hva ønsker du? Vi lytter!

Vi ønsket oss en mulighet. Nå har vi lagd den. Hvordan utvikler vi innholdet? Gjennom dialog og testing. 

Ta kontakt med oss på informasjonen under. Vi holder presentasjoner. Vi lytter. Vi gjør tilgjengelig. Sammen skaper vi muligheter for publikum! 

Ring

+47 90182288

Email 

Kommer...

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page